NIEUWJAARSMENU ​(van 31/12 t.e.m. 03/01 enkel nieuwjaarsmenu, kindermenu of winter tapas mogelijk) 

MENU

Amuse van de chef

*

1/2 babykreeft met venkel, granny smith en gerookte paprikacoulis ( supplement 5€ )

Of

Tartaar van sneeuwkrab met basilicum mayonaise en structuren van radijs

*

Velouté van pastinaak, crumble van coppa en peterselie olie

*

Suprême van Parelhoen met dragonsaus, gepofte tomaat en gratin van aardappel en knolselder

Of

Zeebaarsfilet met gebraiseerde prei, brandade met karnemelk en jus van gepofte tomaat

42€ per persoon

Optie Dessert Miss & Misses

New years box ( 15€ per 2 personen )

Winter tapas 

Tapas Y Mas 

Koud: Manchego, Brie, Coppa, Serranoham, gemarineerde olijven,

tomaten tapenade, Mango chutney, Brood, Aioli

Warm: Patatas bravas, Dàtiles con bacon, Tortilla Española    

Champiñón marinado, Pollo al ajillo,Scampi al pimentón de la vera,

            Pinchos de lechona, Huevos a la Flamenca

 € 24,95 p.p

KINDERMENU

Tomatensoep met balletjes 

Of

Kaas of garnaalkroket

*

Kalkoenspies met aardappelwedjes en tomaat/komkommer salade

Of

Goujonettes van tongschar met tartaarsaus 

*

Poffertjes met bloemsuiker

 12€ per kindje (tot 12 jaar)

WAAR & WANNEER AF TE HALEN, LEVEREN OOK MOGELIJK 

De bestelling kan worden afgehaald in Brasserie De Schepper (Rubbensstraat 37, Schoten) van 31/12 t.e.m. 03/01 tussen 14u & 18u. 

*De gerechten zijn koud bij ophaling en levering. U hoeft deze enkel nog op te warmen. Instructies worden gegeven bij ophaling.

HOE BESTELLEN

Bestellen kan via het nummer 0468/12 38 87 of via onderstaande link tot 29/12.

HOE BETALEN

Betalen via: contant, Bancontact of vooraf via overschrijving op het rekeningnummer BE75 3631 4644 2051 met vermelding van naam en voornaam.