NIEUWJAARSMENU (van 31/12 t.e.m. 03/01 enkel nieuwjaarsmenu, kindermenu of winter tapas mogelijk)
MENU
Amuse van de chef
*
1/2 babykreeft met venkel, granny smith en gerookte paprikacoulis ( supplement 5€ )
Of
Tartaar van sneeuwkrab met basilicum mayonaise en structuren van radijs
*
Velouté van pastinaak, crumble van coppa en peterselie olie
*
Suprême van Parelhoen met dragonsaus, gepofte tomaat en gratin van aardappel en knolselder
Of
Zeebaarsfilet met gebraiseerde prei, brandade met karnemelk en jus van gepofte tomaat
42€ per persoon
Optie Dessert Miss & Misses
New years box ( 15€ per 2 personen )
Winter tapas
Tapas Y Mas
Koud: Manchego, Brie, Coppa, Serranoham, gemarineerde olijven,
tomaten tapenade, Mango chutney, Brood, Aioli
Warm: Patatas bravas, Dàtiles con bacon, Tortilla Española
Champiñón marinado, Pollo al ajillo,Scampi al pimentón de la vera,
Pinchos de lechona, Huevos a la Flamenca
€ 24,95 p.p
KINDERMENU
Tomatensoep met balletjes
Of
Kaas of garnaalkroket
*
Kalkoenspies met aardappelwedjes en tomaat/komkommer salade
Of
Goujonettes van tongschar met tartaarsaus
*
Poffertjes met bloemsuiker
12€ per kindje (tot 12 jaar)
WAAR & WANNEER AF TE HALEN, LEVEREN OOK MOGELIJK
De bestelling kan worden afgehaald in Brasserie De Schepper (Rubbensstraat 37, Schoten) van 31/12 t.e.m. 03/01 tussen 14u & 18u.
*De gerechten zijn koud bij ophaling en levering. U hoeft deze enkel nog op te warmen. Instructies worden gegeven bij ophaling.
HOE BESTELLEN
Bestellen kan via het nummer 0468/12 38 87 of via onderstaande link tot 29/12.
HOE BETALEN
Betalen via: contant, Bancontact of vooraf via overschrijving op het rekeningnummer BE75 3631 4644 2051 met vermelding van naam en voornaam.