KERSTMENU (van 24/12 t.e.m. 27/12 enkel kerstmenu, kindermenu of winter tapa's mogelijk)
Dit jaar verzorgen we graag jullie feestelijk kerstdinner!
MENU
Amuse van de chef
*
Huisgemarineerde Zalm met rode biet, Japanse rammenas en mierikswortel
*
In bladerdeeg gevuld speenvarken met savooikool, gratin van groenten en sausje van oude porto
Of
Kabeljauwfilet “Dugléré “
32€ per persoon
Optie Dessert Miss & Misses
Christmas box (15€ per 2 personen )
Winter tapas
Tapas Y Mas
Koud: Manchego, Brie, Coppa, Serranoham, gemarineerde olijven,
tomaten tapenade, Mango chutney, Brood, Aioli
Warm: Patatas bravas, Dàtiles con bacon, Tortilla Española
Champiñón marinado, Pollo al ajillo,Scampi al pimentón de la vera,
Pinchos de lechona, Huevos a la Flamenca
€ 24,95 p.p
KINDERMENU
Tomatensoep met balletjes
Of
Kaas of garnaalkroket
*
Kalkoenspies met aard
appelwedjes en tomaat/komkommer salade
Of
Goujonettes van tongschar met tartaarsaus
*
Poffertjes met bloemsuiker
12€ per kindje (tot 12 jaar)
WAAR & WANNEER AF TE HALEN, LEVEREN OOK MOGELIJK
De bestelling kan worden afgehaald in Brasserie De Schepper (Rubbensstraat 37, Schoten) van 24/12 t.e.m. 27/12 tussen 14u & 18u.
*De gerechten zijn koud bij ophaling en levering. U hoeft deze enkel nog op te warmen. Instructies worden gegeven bij ophaling.
HOE BESTELLEN
Bestellen kan via het nummer 0468/12 38 87 of via onderstaande link tot 21/12.
HOE BETALEN
Betalen via: contant, Bancontact of vooraf via overschrijving op het rekeningnummer BE75 3631 4644 2051 met vermelding van naam en voornaam.