KERSTMENU ​(van 24/12 t.e.m. 27/12 enkel kerstmenu, kindermenu of winter tapa's mogelijk)

Dit jaar verzorgen we graag jullie feestelijk kerstdinner!  

MENU

Amuse van de chef

*

Huisgemarineerde Zalm met rode biet, Japanse rammenas en mierikswortel

*

In bladerdeeg gevuld speenvarken met savooikool, gratin van groenten en sausje van oude porto

Of

Kabeljauwfilet “Dugléré “

32€ per persoon

Optie Dessert Miss & Misses

Christmas box (15€ per 2 personen )

Winter tapas 

Tapas Y Mas 

Koud: Manchego, Brie, Coppa, Serranoham, gemarineerde olijven,

tomaten tapenade, Mango chutney, Brood, Aioli

Warm: Patatas bravas, Dàtiles con bacon, Tortilla Española    

Champiñón marinado, Pollo al ajillo,Scampi al pimentón de la vera,

            Pinchos de lechona, Huevos a la Flamenca

 € 24,95 p.p

KINDERMENU

Tomatensoep met balletjes 

Of

Kaas of garnaalkroket

*

Kalkoenspies met aard

appelwedjes en tomaat/komkommer salade

Of

Goujonettes van tongschar met tartaarsaus 

*

Poffertjes met bloemsuiker

 12€ per kindje (tot 12 jaar)

WAAR & WANNEER AF TE HALEN, LEVEREN OOK MOGELIJK

De bestelling kan worden afgehaald in Brasserie De Schepper (Rubbensstraat 37, Schoten) van 24/12 t.e.m. 27/12 tussen 14u & 18u. 

*De gerechten zijn koud bij ophaling en levering. U hoeft deze enkel nog op te warmen. Instructies worden gegeven bij ophaling.

HOE BESTELLEN

Bestellen kan via het nummer 0468/12 38 87 of via onderstaande link tot 21/12.

HOE BETALEN

Betalen via: contant, Bancontact of vooraf via overschrijving op het rekeningnummer BE75 3631 4644 2051 met vermelding van naam en voornaam. 

©2016 Brasserie De Schepper.

Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon